Készülj velem fejben és lélekben a szülésre és az Anyává válásra, hogy magabiztosan vágj bele életed egyik legizgalmasabb utazásába!

Ha Te is szeretnéd, hogy

 • már a várandósságod során kiegyensúlyozottan, harmonikusan, magabiztosan teljen a várakozás,
 • önbizalommal, hasznos, gyakorlati mentális tudással indulj a szülőszobára,
 • el tudd hinni, hogy nem csak túlélhető a szülés, de egyenesen szép és későbbiekre is erőt adó élmény lehet,
 • az új szerepeidre fel tudj fejben és lélekben készülni, hogy a kisbabád érkezését követően is magabiztosan, kellő rugalmassággal tudd bevenni a kanyaroka.

A megoldás az Anyává válás online kurzus örökös hozzáféréssel, saját ütemben és sorrendben feldolgozható, rövid videós és hanganyag leckékkel, jegyzetekkel és tematikus relaxációkkal, melyek a szülésre és az új élethelyzetedre készítenek fel; illetve további extra tartalmakkal a hatékony kommunikációért, szeretetteljes kapcsolatokért. 

Magadra ismersz?

Szeretnél inkább ehelyett...

Akkor a legjobb helyen jársz! Online kurzusomat és csomagajánlataimat pont Neked állítottam össze!

Online kurzus örökös hozzáféréssel - bármikor elindítható, bármilyen ütemezésben feldolgozható

Érdekel a tematika? Itt belekukkanthatsz:

Previous slide
Next slide

Ezt írták a kurzusomról, akik már elvégezték

"A várandósságom 32. hetében jutottam el oda, hogy a munka mellett időt kell szakítanom a mentális felkészülésre, a lelassulásra, az anyává válásra. Remek élmény volt a szoba rendezgetése, a pelenkák és babaruhák vasalása közben az anyagokat hallgatni, egyszerre több síkon is kapcsolódni a kisfiammal. A témák a várandósság minden területét érintik, így könnyű felismerni, ha van olyan egyéni rész/probléma, amivel érdemes komolyabban foglalkozni."
"Ági hangja és pozitív szemlélete nekem igazán megnyugtató volt, de számos ötletet, technikát és relaxációs hanganyagokat is ad a különböző félelmek leküzdésére, vagy jövőbeli helyzetek helyes megélésére és kezelésére - ami első terhességnél szerintem hatalmas segítség tud lenni. Most, a terhességem 38. hetében értem a kurzus végére, és megnyugtató azt érezni, hogy maximálisan megtettem mindent azért, hogy a kisfiam egy érzelmileg biztonságos, stabil közegbe érkezzen. Szóval én nagyon ajánlom az Anyává válás kurzust, akkor is, ha egy teljesen egészséges, vágyott terhességről van szó. Jó, ha nem csak a babaszoba van rendben... 🙂."
"Először is nagyon kellemes a beszédhangod és a stílusod, jó érzés hallgatni, ahogy beszélsz. Ez hatalmas pluszpont egy videósorozatnál! Szerintem ez egy nagyon hasznos összerakott anyag, jó témákat érintesz benne és tetszett hogy ilyen könnyen fogyasztható a hossza."
"Miközben hallgattam a videókat ezek a jelzők jutottak eszembe: őszinteség, nyugalom, tapasztalat átadás, bizalom."
"A végén a relaxációk is nagyon jók, igaz még nem hallgattam meg mindet, de eddig még nem találkoztam direkt a terhességről szóló ráadásul magyar relaxációs szövegekkel, szóval ez mindenképpen hiánypótló! A relaxációkat még fogom egy darabig látogatni az biztos! 😊"
"A kurzus felépítése és struktúrája egymásra épülő, logikus, és mindenképpen jól átlátható. 😉 Amennyiben nincs elég ideje a kismamának/ előfizetőnek minden felvételt egymás után meghallgatni, bátran tud szemezgetni a topicoc közül célirányosan egy-egy felvételből, ami épp pont aktuális a számára vagy skippelni egy olyan részt ami később válik aktualitássá."
"Volt egy tanácsod, hogy negatív kommenteket, élménybeszámolót inkább ne hallgassunk meg...Na nekem ismerősi társaságban pont 3 hete volt több negatív szülésélményes beszámoló cunami "rázúdításom". Jeleztem nekik, hogy hagyják abba, de nem nagyon sikerült. Mikor hazaérkeztünk a férjemmel teljesen felzaklatott a dolog, mert NEM VOLTAM KÍVÁNCSI ilyen jellegű élményekre. Erős nőnek gondolom magam, aki bár nem tudatja milyen "élményben" lesz része, de majd úgy fogja megélni ahogy kell. Most, hogy a kurzusod ezen topicjait meghallgattam, szerencsére sikerült ismét megnyugtatnom magam. 🤗."

Miért bízz bennem?

Juhász Ágnes vagyok, life- és karrier coach, két fiúgyermek édesanyja, jelenleg a harmadik babánkat várjuk. Mind szakmai mind magánéleti szempontból nagyon erősen vonzódom a várandósság, szülés, anyává válás témakörhöz.

Én magam két csodálatos szülésélményt tudhatok magaménak, de bőven megéltem azon nehézségek jó részét, amik a legtöbb kismamát foglalkoztatják. A többit pedig ügyfeleim tették hozzá.

A coachingon túl számtalan technikát tanultam stresszkezelésre, illetve arra vonatkozóan, hogy hogyan tudunk az életfeladatainkba úgy rendesen beleállni. 🙂

Küldetésemnek érzem a kismamák támogatását az anyává válás útján a mentális, pszichés felkészülésükben támogatni, mert azt vallom, hogy nagyon nem mindegy az egész családnak, hogy ez a kritikus kezdeti időszak milyen lelkiállapotban telik.

Ahol már láthattál, hallhattál:

Igen, hiszen örökös hozzáférést kapsz. Később is bármikor újra és újra előveheted, megnézheted / meghallgathatod a leckéket. A mentális felkészülést pedig akár már a babatervezés időszakában érdemes elkezdeni. 

Igen, mivel rögtön hozzáférsz az összes anyaghoz, gyorsan szemezgethetsz, hogy melyik a leghasznosabb most számodra. Illetve a leckék nem kizárólag a szülésre, hanem az anyává válásra, a harmonikus, magabiztos anyalétre, a párkapcsolati kihívásokra is felkészítenek, így nagyon hasznosak akkor is, ha már megszületett a cseppség. Továbbá az örökös tagságnak köszönhetően még a tesó érkezése előtt is jól jöhet majd 😉

A leckék egy jelszóval védett, zárt, internetes felületen érhetőek el. Akár laptopról, tabletről vagy telefonról meg tudod nézni / hallgatni őket. A vásárlás során meg kell adnod az email címed és be kell állítanod egy saját jelszót, ezzel fogsz tudni majd később belépni a zárt felületre. Bankkártyás fizetést követően automatikusan kapsz egy emailt, amiben elküldöm a zárt felület linkjét, ahol be kell lépned az email címeddel és a saját jelszavaddal – máris hozzáférsz a kurzus teljes anyagához!

Itt az oldalamon, bankkártyás fizetéssel, a Stripe alkalmazással. A számlát ezt követően küldöm e-mailben. Kizárólag magánszemélyeknek számlázok. 

Egyrészt a kurzushoz alapból jár egy hónapnyi tagság egy zárt facebook csoportban, ahol felteheted a kérdéseidet. Itt vagy írásban válaszolok, vagy hetente egyszer tartok egy (utólag is visszanézhető) élőt, amiben válaszolok a felgyűlt kérdésekre. 

Másrészt választhatod az online konzultációval kiegészített csomagot. Ebben az esetben 60 percig csak Rád figyelek és a Te kérdéseidet válaszolom meg, Neked segítek. 

Az online kurzushoz örökre hozzáférsz, így akár később majd a tesó érkezése előtt is újra előveheted. 😉

A zárt fb csoportban való részvétel és kérdezési lehetőség egy hónapig biztosított. De ha marad kérdésed, írhatsz nekem ide: info@femmefactory.hu

Kíváncsi vagy már az ajánlatomra?

Kétféle csomagot találtam ki:

nap
óra
perc
másodperc

Anyává válás online kurzus

Örökös hozzáféréssel, konzultáció nélkül
24,990 Ft
 • 22 videós lecke
 • hangfájlként is hallgatható
 • a leckékhez letölthető pdf jegyzet
 • minden lecke végén gyakorlatok, tippek
 • 9 tematikus relaxáció
 • extra ajándék anyagok
 • zárt fb csoportban kérdezési lehetőség

Anyává válás online kurzus
Személyes online konzultációval

39,990 Ft
 • 22 videós lecke
 • hangfájlként is hallgatható
 • a leckékhez letölthető pdf jegyzet
 • minden lecke végén gyakorlatok, tippek
 • 9 tematikus relaxáció
 • extra ajándék anyagok
 • zárt fb csoportban kérdezési lehetőség
 • 60 perces online konzultáció
 • A 60 percet úgy használod fel, ahogy szeretnéd: lehetnek előre összegyűjtött kérdéseid; kérhetsz személyre szabott relaxációt, vizualizációs vagy coaching gyakorlatot, ha van konkrét elakadásod

Ne felejtsd, hogy konzultációt már csak korlátozott számban tudok vállalni május-júniusra. Ha elfogy, akkor le fogom venni a csomagajánlatot.