Ingyenes élő webinar

Regisztrálj és május 3-án csatlakozz 20.00 órakor élőben az ingyenes élő webinar eseményemre, ahol elmondom, hogy:

  • hogyan nyerheted (vissza) az irányítást
  • hogyan válhatsz magabiztossá még egy ilyen kiszámíthatatlan élethelyzetben is
  • hogyan írhatod felül a Téged korlátozó mintáidat, tévhiteidet
  • hogyan válthatsz nézőpontokat, hogy harmonikus legyen a családi életetek

 

Élőben lesz lehetőséged kérdezni is!

Ijesztő az a rengeteg bizonytalanság, kiszámíthatatlan tényező, ismeretlen helyzet, ami a szüléssel, majd aztán az egész anyasággal együtt jár? Fel lehet erre egyáltalán készülni?

Nyilván nem minden egyes konkrét eseményre. Viszont a megfelelő mentális, pszichés felkészüléssel könnyebben birkózol majd meg bármilyen utadba kerülő nehézséggel, ez magabiztossá tesz, és segít a belső béke és harmónia fenntartásában. 

A webinaron röviden elmagyarázom, hogyan működik az agyunk, és egyszerű, könnyen alkalmazható praktikákat osztok meg Veled, hogy magabiztos és kiegyensúlyozott lehess életed egyik legfontosabb utazásán!

Neked szól a webinár, ha:

Mindenképp gyere el élőben, hogy tudj kérdezni!

Miért bízz bennem?

Juhász Ágnes vagyok, life- és karrier coach, két fiúgyermek édesanyja, jelenleg a harmadik babánkat várjuk. Mind szakmai mind magánéleti szempontból nagyon erősen vonzódom a várandósság, szülés, anyává válás témakörhöz.

Én magam két csodálatos szülésélményt tudhatok magaménak, de bőven megéltem azon nehézségek jó részét, amik a legtöbb kismamát foglalkoztatják. A többit pedig ügyfeleim tették hozzá.

A coachingon túl számtalan technikát tanultam stresszkezelésre, illetve arra vonatkozóan, hogy hogyan tudunk az életfeladatainkba úgy rendesen beleállni. 🙂

Küldetésemnek érzem a kismamák támogatását az anyává válás útján a mentális, pszichés felkészülésükben támogatni, mert azt vallom, hogy nagyon nem mindegy az egész családnak, hogy ez a kritikus kezdeti időszak milyen lelkiállapotban telik.

Ahol már láthattál, hallhattál:

© 2024 All Rights Reserved.