Felkészülés a magabiztos szülésre és a harmonikus babázós időszakra

Az első vagy a második trimeszterben jársz?

Regisztrálj ingyenes minikurzusomra, melynek 3 része a következőkről szól:

  • Mi a harmonikus várandósság és babázás titka? A pozitív gondolkodásmód jelentősége
  • 8 tipp a szép szülésélményért
  • A boldog baba titka a kiegyensúlyozott anya – 3×4 tipp a nyugalom eléréséhez és fenntartásához kritikus időszakokban is

Félelmetes az a rengeteg bizonytalanság, kiszámíthatatlan tényező, ismeretlen helyzet, ami a szüléssel, majd aztán az egész anyasággal együtt jár? Fel lehet erre egyáltalán készülni?

Nyilván nem minden konkrét eseményre. Viszont a megfelelő mentális, pszichés felkészüléssel könnyebben birkózol majd meg bármilyen utadba kerülő nehézséggel, ez magabiztossá tesz, és segít a belső béke és harmónia fenntartásában. Ebben segít első lépésként ez az ingyenes minikurzus.

Ha az alábbi gombra kattintasz, azonnal el is küldöm Neked e-mailben a minikurzus zárt oldalához a linket és a szükséges jelszót!

Ha még nem találkoztunk

Juhász Ágnes vagyok, life- és karrier coach, két fiúgyermek édesanyja, jelenleg a harmadik babánkat várjuk. Mind szakmai mind magánéleti szempontból nagyon erősen vonzódom a várandósság, szülés, anyává válás témakörhöz. Én magam két csodálatos szülésélményt tudhatok magaménak, de bőven megéltem azon nehézségek jó részét, amik a legtöbb kismamát foglalkoztatják. A többit pedig ügyfeleim tették hozzá. Küldetésemnek érzem a kismamák támogatását az anyává válás útján a mentális, pszichés felkészülésükben támogatni, mert azt vallom, hogy nagyon nem mindegy az egész családnak, hogy ez a kritikus kezdeti időszak milyen lelkiállapotban telik.

Ahol már láthattál, hallhattál:

© 2024 All Rights Reserved.