Jelenleg szülési szabadságon vagyok, így átmenetileg nem fogadok ügyfeleket és nem értékesítek online programokat!

Viszont addig is szeretnélek segíteni hasznos tartalmakkal, ajándék letölthető anyagokkal! Ha szeretnél ezekhez hozzáférni, akkor iratkozz fel a tematikus hírlevelemre, akármilyen élethelyzetben is vagy jelenleg!

Személyes konzultáció

Ha van valamilyen elakadásod, és készen állsz tenni a megoldásért, akkor life- és karrier coachként sok szeretettel várlak konzultációmon.

  • kurzusokhoz kapcsolódóan lehet 1-1 konzultációt kérni (60 perc)
  • ha már ismerjük egymást, vagy egy egyszerűnek tűnő kérdésre keresed a választ, akkor lehet, hogy a rapid coaching való Neked (egyszeri alkalom, 120 perc)
  • ha komplexebb a témád és tartós változást szeretnél elérni az életedben, karrieredben, akkor egy coaching folyamatot javaslok (5-6 alkalom + igény szerint utánkövetés, egyenként 60 perc)
  • stresszoldó technikák alkalmazása szinte minden élethelyzetben segíthet: Access Bars kezelés (csak személyesen), személyre szabott relaxáció, vizualizációs gyakorlat (online is működhet)
  • a fentiek valamilyen kombinációja is jól jöhet 😉

 

Írj nekem, és kitaláljuk közösen, hogy mi lenne számodra a legmegfelelőbb megoldás. Az első, 30 perces tisztázó beszélgetés ingyenes. 

A coaching alapvetően online történik, de igény esetén, illetve fizikai kezelésnél értelemszerűen Budapesten belül egyeztethetünk helyszínt. 

Anyává válás online kurzus

Ha Te is szeretnéd, hogy

  • már a várandósságod során kiegyensúlyozottan, harmonikusan, magabiztosan teljen a várakozás,
  • önbizalommal, hasznos, gyakorlati mentális tudással indulj a szülőszobára,
  • el tudd hinni, hogy nem csak túlélhető a szülés, de egyenesen szép és későbbiekre is erőt adó élmény lehet,
  • az új szerepeidre fel tudj fejben és lélekben készülni, hogy a kisbabád érkezését követően is magabiztosan, kellő rugalmassággal tudd bevenni a kanyaroka.

A megoldás az Anyává válás online kurzus örökös hozzáféréssel, saját ütemben és sorrendben feldolgozható, rövid videós és hanganyag leckékkel, jegyzetekkel és tematikus relaxációkkal, melyek a szülésre és az új élethelyzetedre készítenek fel; illetve további extra tartalmakkal a hatékony kommunikációért, szeretetteljes kapcsolatokért.