Videók

“Szerintem minden anyának eljön az a pillanat, amikor azt érzi, hogy ő maga picit kiüresedett, nem találja saját magát, elveszett a babázásban, a család körüli teendőkben. Kell egy adag elhatározás, segítség kérés illetve annak elfogadása, hogy időt tudjunk szentelni saját magunkra. Úgy látom, hogy sokan hajlamosak a végletekig háttérbe szorítani önmagukat, ami később megbosszulja magát. A baj jelentkezhet a párkapcsolatban, a saját önértékelésünkben, önbizalmunkban, komoly mélypontokat lehet megélni, ha nem foglalkozunk a saját tesi-lelki, külső-belső jóllétünkkel.”
“Én már elindultam az úton, de folyamatosan haladok előre, és igyekszem a saját tapasztalataimmal, ötleteimmel, praktikáimmal segíteni a Tiéteket. Ha pedig elakadok, vagy egy témában sok kérdés gyűlik össze, akkor szakértő segítségét kérem, és interjú vagy összefoglaló formájában megosztom Veletek a tanultakat.
Mindemellett nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy Titeket mi foglalkoztat, milyen témában szeretnétek videót. Így ha van ötletetek, kérésetek, akkor kérlek írjátok meg kommentben a videók alá.”